V sobotu 20.8.2011 sa na antukových ihriskách v Dolnom Kubíne konal volejbalový turnaj - Memoriál Miroslava Babniča. S-VK Trstená v zložení J.Gálik, T.Kráľ, Ľ.Suchánek, R.Gajniak, K.Dzureková, L.Dzureková sa v ťažkej konkurencii najlepšieho volejbalového výberu družstiev z Dolného Kubína, Ružomberka, Tvrdošína a dokonca až Moskvy umiestnili na 2 mieste !

Turnaj začal ráno o 9:00. Zápasy boli veľmi vyrovnané, na vysokej a vyrovnanej úrovni všetkých zúčastnených družstiev. Počas posledného finálového zápasu S-VK Trstená a Dolný Kubín bol každý vybojovaný bod odmenou za nesmiernu snahu. Sety končiace 2-bodovým rozdielom skončili záverečným tajbrekom v ktorom Dolný Kubín vyhral 15:13 a získal tak prvé miesto.

Vo večerných hodinách po západe slnka sa turnaj ukončil jeho vyhodnotením. Špeciálne ceny získala hráčka z Moskvy za najlepšiu hráčku a M.Mika za najlepšieho hráča turnaja.

Ďakujem organizátorom za tento turnaj a verím, že ďalší ročník nám už víťazstvo neunikne, ako to bolo tento rok, kedy prvenstvo bolo len o vlások na dosah.