18.apríla 2009 v telocvični GMH v Trstenej prebiehal XXIII.ročník medzinárodného rodinného volejbalového  turnaja zmiešaných družstiev HRÁ CELÁ RODINA. Putovný pohár primátora mesta ostáva u minuloročného víťaza, v rodine Cibových zo Žiliny.

Počet prihlásených rodín sa stále menil. Rodiny sa prihlasovali a odhlasovali. Zdravotné problémy a odchody rodinných príslušníkov boli dôvodom pre menšiu účasť rodín tohto ročníka. Hádam najväčším prekvapením pre organizátorov bola 14 členná rodina Fernezová z Rabče, ktorá oznámila až hodinu po otvorení turnaja svoju neúčasť aj to len po telefonátoch organizátorov turnaja.

Nakoniec bojovali o pohár tieto rodiny : Dzureková, Cibová, Beňušová, Veselovská, Kawiorská, Stašáková.

Konečné poradie :
1.miesto : rodina Cibová
2.miesto : rodina Stašáková
3.miesto : rodina Dzureková
4.miesto : rodina Kawiorská
5.miesto : rodina Veselovská
6.miesto : rodina Beňušová

Špeciálne boli odmenení :
najmladšia hráčka turnaja : Paťa Beňušová z rodiny Veselovských, najmladší hráč z rodiny Cibových : Martin Ciba, najstaršia hráčka z rodiny Beňušových : Eliška Oceľáková, najstarší hráč z rodiny Beňušových : Ernest Oceľák, naj : Aleksander Kawiorski a za vernosť turnaju : babka Beňušová.

Poďakovanie za pekné športové podujatie nepatrí len organizátorom tohoto turnaja, ale aj všetkým zúčastneným, ktorí svojim športovým správaním a túžbou po výhre vyplnili celý turnaj športovou atmosférou. Samostatné poďakovanie patrí sponzorom za ich podporu : Marián Klimčík (predaj športových potrieb) z Nižnej a Jozef Korman-Mlyn (veľkoobchod s nápojmi, Hotel Roháč) z Trstenej.

Odkaz na fotogalériu z turnaja >>>