Na prvých dvoch miestach v dnešnom boji "ping-pongom proti fašizmu" sa umiestnili Peter a Pavol Panekovci. Tretie miesto obsadil Janko Furdek a potvrdil tak svoju športovú univerzálnosť.

Okrem volejbalu hrá kolky, futbal a ešte nedávno aj celkom dobre niektorým členom klubu na nervy. O štvrté a piate miesto sa stretli v nerovnom boji otec a syn Vnenkovci, 6. miesto patrí Peťovi Šmiheľovi. 7. miesto sa stalo korisťou budúcej pedagogickej posily klubu Rasťa Krasuľu, ktorý deklasoval iniciátora tejto fantastickej športovej slávnosti Jana.M.  9.skončil líder skupiny SGP-projekt Tibi Šándor, ktorý sa ako tradične postaral aj o hodnotný kultúrny zážitok. Umiestnenie v prvej desiatke chcel ešte ovplyvniť zranený Mišo Bašo, Vojto Motyčák, a ďalší, ktorí sa pre krátkosť času a občasnú tlačenicu k stolom poriadne ani nedostali.

Ozdobou turnaja bola údajne aj budúca matka klubu Danka Krasuľová, čím jednoznačne nad všetkými zvíťazila. Ako že som gentleman, umiestnenie v ženskej kategórii by som nemal komentovať, ale najťažšie boje o prím sa dali predpokladať medzi Jankou M. a Zuzkou Š.   Milá bola aj účasť mladých dievčat Danky a Janky z fanklubu Peťa a Zuzky a najmladšej účastníčky Vikinki M.