Volejbalisti z S-VK Trstená vybojovali titul majstra vo volejbalovej lige OLPS v Jablonke. Po päťmesačných bojoch v športovej hale v Jablonke medzi 8 družstvami, SVK Trstená získala v sezóne 2018/2019 titul majstra.

Dňa 22. marca sa v Jabłonke konali posledné zápasy volejbalovej ligy v sezóne 2018/19. Predtým, ako sa odohralo posledné kolo zápasov, už bolo známe, že víťazom ligy bude tím S-VK Trstená pred Belfry Orawa.

Konečné poradie :

1. S-VK Trstená

2. Belfry Orawa

3. Wyindywidualizowani Indywidualiści

4. AZS Podwilk, 5. Orły Naprawa, 6. Małolipnickie Lwy, 7. ZS Jabłonka, 8. ZS Lipnica Wielka

Po súťaži sa uskutočnilo slávnostné vyhodnotenie najlepších tímov turnaja. Poháre, medaily odovzdal starosta Jabłonky Antoni Karlak.

V roku 2011 ako nováčik ligy bola Trstená na 2.mieste, v roku 2012 a 2013 na mieste prvom. Ďalšie tri roky sa striedali v znamení druhého a dvoch tretích miest.V roku 2017 sa podarilo znova vyhrať titul a v minulom roku to bolo pre Trstenu miesto druhé.

Tento rok volejbalisti S-VK Trstená prehrali zo 14 zápasov iba jeden a tak boli najväčším ašpirantom na titul.

Trstenú reprezentovali :

Tomáš Kráľ, Michal Štúr, Roman Vrabček, Martin Gejdoš, Ján Furdek, Miloš Gavlík, Jozef Vilčinský, Martin Hulla, Ľubo Breda, Matúš Mačor a Richard Gajniak, Pavol Záhora, Ján Gablovič, Jozef Tokár, Pavol Dzurek, Vladimír Gostik, Pavol Tokár

 

Niekoľko fotiek z ukončenia :

Matúš Mačor