V piatok večer sa na palubovke Obchodnej akadémie v Dolnom Kubíne odohral dvojzápas domácich a Trstenej, z ktorého vzišli víťazne Trstenčania (1:3, 2:3)

Prvý set úvodného zápasu bol rozpačitý z oboch strán. Lepšie sa v ňom darilo hosťom. Tí však v závere poľavili a vyhrali len najtesnejším rozdielom. Druhý set bol však úplne v ich réžii. Potom sa hostia akoby uspokojili a v nasledujúcom treťom sete nestačili na domácich. V ďalšom sete sa však zmobilizovali a rozhodli tak o svojom víťazstve.

Druhý zápas bol diametrálne odlišný od prvého. Domáci tím sa zlepšil, a naopak hostia išli na polovičný výkon. Možno sa pod to podpísala aj únava vzhľadom na to, že na zápas prišli šiesti. Prvé dva sety jasne dominoval Dolný Kubín. Následne však prišiel zvrat. Na palubovku akoby prišla druhá Trstená a set vyhrala s veľkým rozdielom. Štvrté dejstvo bolo opäť veľmi dramatické a vyrovnané. S patričnou dávkou štastia sa tento podarilo vyhrať hosťom, ktorý tak povediac ušli hrobárovi z lopaty. V záverečnom skrátenom sete začali lepšie hostia. To im veľmi pomohlo a tak tento pre nich pozitívny stav mohli kontrolovať do víťazného konca.

Trstená si týmto úspešným kolom upevnila vedúcu pozíciu v tabuľke OVL.