V Trstenej sa stretli dva vyrovnané tímy oravskej volejbalovej ligy, ašpirujúce na prvé priečky súťaže.

Výsledky zápasov: 3:2 (23,-20,14,-17,11), 3:0 (12,21,13)

zostava domácich: Furdek J., Vrabček R., Gálik J., Ferenčík J., Suchánek Ľ., Štúr M.

zostava hostí : Šebo J., Kacko P., Jantošík F., Svajčík M., Vilčinský M., Lepáček J., Hulla M.

 Oba zápasy sa niesli v priateľskom a korektnom duchu. Prvý bol veľmi vyrovnaný, a celky sa striedali vo vyhrávaní setov. Posledný tiebreak bol štastnejší pre domácich, ktorí sa v ňom zmobilizovali a vyhrali tak celý zápas, čo mohlo byť aj úplne opačne.

V druhom zápase to bol úplne iný vývoj. Domáci hráči v prvom sete predviedli excelentný výkon. Vo všetkých herných činnostiach hrali vynikajúco a vôbec nekazili. Na sieti predviedli širokú paletu útokov s takmer sto percentnou úspešnosťou. Toto predznamenalo aj priebeh hry v nasledovných setoch. Hostia boli akoby zlomený a na silnejší odpor sa už nezmohli. Domáci pokračovali v nastolenom trende z prvého setu a tak aj tento zápas dotiahli do víťazného konca.

Kvalita oboch tímov sa prejavila v krásnych dlhých výmenách s množstvom pekných zákrokov na obidvoch stranách počas celého priebehu stretnutí. Pozitívne treba zhodnotiť aj slušnosť hráčov ktorí sa správali ukážkovo a aj priznávali svoje chyby, ktoré rozhodca nemohol vidieť, a prispievali tým k celkovej úrovni stretnutia.