V nedeľu, 27. marca 2022, prednosta Obce Jabłonka Antoni Karlak nás srdečne pozval na Volejbalový turnaj o pohár prednostu obce Jabłonka . Turnaj sa hral od 9:00 v športovej hale č.1 v Jablonke.

 turnaj 270322

 

Aj v tento deň v Základnej škole č.1 v Jabłonke, Regionálnom centre darcovstva a liečby krvi v Krakove od r. 9:00 - 13:00 bude prebiehať kampaň darovania krvi.

Športové zápolenie a kampaň darovania krvi bude sprevádzať jarmok koláčov a iných sladkostí , ktorý pripraví Združenie továrne sociálnych iniciatív Orawska spolu so ženami z Klubov vidieckych gazdiniek z jednotlivých miest našej obce a majstrami pekárskymi z Ukrajiny . Finančné prostriedky získané z veľtrhu budú použité na pomoc vojnovým utečencom z Ukrajiny, ktorí našli útočisko v našej obci.

Pamätajme, že zdieľaním rozmnožujeme dobro. Dar krvi, ako aj každý darovaný zlotý, bude svedectvom našej starostlivosti o druhých ľudí a prejavom spolupatričnosti s Ukrajinou.

Detaily na linku : https://www.jablonka.pl/index.php/informacje-mainmenu-42/6522-turniej-pilki-siatkowej-akcja-krwiodawstwa-kiermasz-slodkosci-wszystko-po-to-aby-pomoc


Umiestnili sme sa na druhom mieste. 

Za pekný výsledok ďakujeme : Martin Hulla, Matej Dudáš, Miro Michalec, Matúš Mačor, Martin Gejdoš,
Ľubo Breda, Jano Gablovič, Mišo Štúr + dorast :)

jablonka 03 22 2

 

Rišo