Prítomní:  podľa prezenčnej listiny
Program:  1. Otvorenie
2. Informácie zo zasadnutia MsZ
3. Správa o činnosti šp. klubov, CVČ a šport na školách za obdobie 1.-9.2007.
4. Športový kalendár podujatí v roku 2008.
5. Príprava „Športovec roka  2007“
6. Rôzne
7. Záver

K bodu 1.
 Zasadnutie otvoril Ing. Eduard Lepáček, privítal prítomných  členov komisie.  Oboznámil s  programom zasadnutia.

K bodu 2. 
 Predseda komisie informoval, že sa nemohol zúčastniť posledného zasadnutia MsZ v Trstenej, preto požiadal Dr. Jozefa Gočal, poslanca MsZ, aby informoval o priebehu zasadnutia MsZ v Trstenej zo dňa 13.11.2007.
     
K bodu 3.
 Bod bol presunutý na ďalšie zasadnutie komisie, lebo Mgr. E. Kristofčáková sa z dôvodu pracovnej zaneprázdnenosti nemohla zasadnutia zúčastniť. 

K bodu 4.
 Boli prejednané športové kalendáre MŠK Trstená  a STaVK Trstená, ktorých zástupcovia kalendáre priniesli aj písomne a sú priložené k zápisu zo zasadnutia.
 Ostatné ŠK majú kalendáre športových akcií na rok 2008 zaslať mailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., aby ich bolo možné zverejniť na webovej stránke mesta.
 
K bodu 5.
 Príprava vyhodnotenia „Športovec roka 2007“ , členovia komisie zatiaľ nedali podklady k oceneniu najlepšieho športovca roku 2007, preto dostali bližšie informácie, čo má písomná informácia o vyhodnotenom športovcovi obsahovať. Úvod návrhu má obsahovať krátku históriu klubu. Podklady treba doručiť mailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo osobne p. Krasuľovi najneskôr do 14.12.2007.
Boli prejednané aj organizačné podrobnosti podujatia.
- vyhodnotenie bude 4.1.2008 v sále MsKS Trstená,
- pozvať  na vyhodnotenie treba sponzorov, zástupcu fi. Panasonic Trstená, ďalších firiem, ktoré počas roka sponzorovali jednotlivé športové kluby v meste.
- Pozvať na vyhodnotenie významnú osobnosť v oblasti športu, na odovzdávanie cien, predstaviteľov jednotlivých športových klubov v meste.
- Dostatočne spropagovať akciu v médiach.

K bodu 6.
 Predseda komisie informoval členov komisie o novom cenníku služieb, ktoré poskytuje MsÚ v Trstenej. Je v ňom uvedená aj cena za prenájom multifunkčného ihriska pri ZŠ v Trstenej.
- Ďalej informoval o verejnom stretnutí občanov dňa 21.11.2007, ktoré sa týkalo plánovanej rekonštrukcie námestia v Trstenej. Členovia komisie požiadali, aby na najbližšie zasadnutie komisie bola pozvaná vedúca OV MsÚ Trstená, Ing. M. Horinková, aby poskytla podrobne vysvetlenie k ÚP Trstená. 
- Bol prejednaný rozpočet jednotlivých športových klubov  v meste. Zástupcovia informovali o požiadavkách jednotlivých športových klubov na dotácie od mesta v roku 2008 nasledovne:
- FK Slovan Trstená    800 tis. Sk
- ŠKK Trstená     360 tis. Sk
- Karate klub, Trstená    350 tis. Sk
- STaV klub, Trstená    150 tis. Sk
- MŠK Trstená     290 tis. Sk
- HK Trstená       90 tis. Sk
- Potreby komisie      40 tis. Sk.
Spolu:              2 080 tis. Sk.