Volejbalový klub (S-VK) Trstená usporiadal XIX. ročník VIANOČNÝ VOLEJBALOVÝ TURNAJ o putovný pohár primátora mesta, ktorý sa uskutočnil v sobotu 16.12.2023.

 

Po dlhých prípravách turnaja. Prihlásilo sa 6 tímov. Konkrétne z Trstenej, Tvrdošína, Námestova, Krivej a poľskej Jablonky. Tohoto ročníku sa nepodarilo zúčastniť tímu z ČR. Hralo sa systémom každý s každým,  zmiešané družstvá (min.2 ženy v družstve). Hralo sa na 2 vyhrané sety do 25 bodov, v telocvični na gymnáziu Martina Hatallu v Trstenej. Obed nám už tradične zabezpečil Hotel Roháč,  vianočnú atmosféru dopĺňal punč z vinárne v Trstenej. 

Tento ročník, kvôli pracovným povinnostiam, nemohla zahájiť pani primátorka, preto sa o otvorenie turnaja postarala novozvolená predsedkyňa S-VK Lenka Štochová.  Celý turnaj sa našťastie zobišiel bez zranení. Po napínavých zápasoch konečné umiestnenie turnaja na prvých 3 miestach je nasledovné: 

  1. Vegeťáci - Tvrdošín
  2. Jano, lepšie! - Krivá, Dolný Kubín
  3. Spotená Božena - Dolný Kubín

V duchu Vianoc bola usporiadaná tombola s množstvom cien, kde sa potešili aj tí, ktorí sa umiestnili na nižších priečkach. 

V hostinci “U 3 hodinárov” čleénovi S-VK oslávili úspešný turnaj na každoročnej kapustnici. 

V mene volejbalového klubu Trstená by sem są chceli poďakovať mestu Trstená za ceny pre účastníkov a takisto gymnáziu Martina Hatallu za poskytnutie telocvične na usporiadanie turnaja a takisto všetkým, ktorí sa zúčastnili príprav a organizácie turnaja. 

Vidíme sa XX.ročníku v roku 2024. 

Fotogaléria z turnaja :